Alla inlägg den 7 juni 2008

Av Hasse - 7 juni 2008 22:37

Ibland känner man för att bara skrika rätt ut... Har försökt få till myskväll med film de sista dagarna men Benne med sitt tonårspubbeungesätt har lyckats sabba samtliga försök den sista veckan, så och ikväll... nåja det ska väl bli bättre... men han har mycket att jobba med...


Vi har annars haft en ruskigt bra dag i solen. Upp tidigt och packa frukost och allt för en snabb avfärd och käka på stranden! Vi var helt själva på stranden när vi kom vid halvtio... Bara isbjörnarna (badklubb) ute på T-bryggan men inte en käft på stranden. Vi gick ut på bryggan och badade och såg vår ensamma illorangea dra-maten från IKEA på stranden. Badade och mös hela förmiddagen och drog hem vid lunch för siesta. Matade småkillarna och gick sedan in allihopa och däckade i en och halv timme! Skönt med middagslur, kände mig riktigt sydeuropeisk! Stack ner till havet igen vid tre halvfyra och mötte Linas vännina P* och Bobo. Killarna tokbadade och Beppe är i en liga för sig själv, helt sjövild i havet!!!


Hem igen vid 7 halvåtta sådär. Hamburgare till killarna och lite film och sen ner i säng... helt slut var dom!


Benne kom hem och efter viss konversation med lärare och fotbollstränare så har han en del att jobba på och tänka över ett tag... Har verkligen inte haft hjärnan inkopplad på sistone och idag satte Lina ner foten ordentligt.


Sitter i soffan och har glott lite på fotboll, käkat hamburgare och är ganska trött... Imorgon blir det mer bad, sol och Morris ska på kalas hos sin kompis J ute på deras kolonilott...


Är brunare än på länge bara av att vara här hemma i Sverige... Sommartid behöver man om man är Malmöbo inte åka utomlands! Vi har egen playa och mycket sol!!! Yiiiihaaa!

Ovido - Quiz & Flashcards