Alla inlägg den 25 juni 2008

Av Hasse - 25 juni 2008 15:33

Varit utan fungerande dator ett par dagar och nu är jag nästan igång...


Beppe är nyopererad och han och Lina är hemma igen, var en lång dag igår utan dom 2 hemma. Morris och jag hade pappa-dag, slöade och såg teve på morgonen, var på McD och käkade lunch samt handlade böcker till Morris och en i present till Beppe. Var ute och lekte på eftermiddagen med hans kompisar på gården. Käkade köttbullar och pommes till middag framför teven och han fick vara uppe hur länge han ville, dvs han bad om att få lägga sig vid 21-tiden då han inte orkade vara uppe längre... vi såg film till han däckade och sen läste vi bok i sängen.


Städade hela morgonen idag tills Lina ringde och meddelade att Beppe hade bestämt att gå hem och hade tagit sin väska och var på väg ner till gatan för att vänta in pappa och Morris... Bestämde pojke, dom hade vägrat släppa honom förrän han drack upp sin juice så Lina drack den och Beppe gick ut och lämnade den och sa, gott!


Vi stack och handlade direkt och dom hade rea på dvd-spelare så jag köpte en som utbyte till vår havererade...


Har torkat klart golven och sitter och slöar i soffan, ganska trött faktiskt, Morris är krävande när man är själv med honom, har skavsår i öronen...


Näe nu är det dags för kaffe! 

Ovido - Quiz & Flashcards