Alla inlägg den 8 maj 2008

Av Hasse - 8 maj 2008 23:57

Så var det torsdag! Imorgon har Lina premiär på sin pjäs och jag önskar av hela mitt hjärta att det är fullt alla föreställningar och imorgon kommer det prominenta gäster! Författaren, Vänner från Studis som hjälpt till med pjäsen och det ska bli så kul att höra imorgon kväll hur det gick!!!


Lina har gjort ett otroligt jobb med sin grupp och dom har nått nivåer som jag bara hoppats på!


Pratade med Ulf Clarén på Sydsvenskan som skrev en helsida om pjäsen på nöjessidorna idag och tackade för en så fantastisk artikel och han blev genuint glad. Han kommer även på teaterfestivalen till helgen då han är gammal studismedlem själv och har varit med i många uppsättningar.


Fixade helghandlingen ikväll eftersom morgondagen ska det hämtas tårta och blommor till pjäsen, handlade även cider till premiären så det finns lita att dricka.


Nu ska jag nanna!

Puss och lyckospark älskling!!!

Av Hasse - 8 maj 2008 00:46

Sydsvenskan har lagt ut artikeln om Hud mot Hud, en lång och välskriven artikel som är skriven av en av Malmös riktiga kulturtungviktare!!!


Imorgon kommer Punkt.se och på fredag Kvällsposten!


Det är underbart kul att Lina får den publicitet som hennes insats är värd!

Pjäsen är mycket bra och om ni är i Malmö till veckan så gå och se den!!!


Godnatt och sov sött!

Av Hasse - 8 maj 2008 00:15

Fick möjligheten att gå och se Linas pjäs på genrepet och vilken fantastisk föreställning det är! Vilket jobb dom har gjort och vilken suverän regi hon har gett dom! Det är svårt att tro att dom är så unga och med begränsad erfarenhet av större uppsättningar. 


Alla spelar sina roller på ett trovärdigt och närvarande sätt som om dom vore proffs! Scenografi, Ljus och Ljud ligger så rätt och trovärdigheten är mycket hög.


Började nästan gråta i slutscenen och ser jag den igen så lär jag göra det!!!


Det har varit värt alla helger och kvällar som du lagt ned på detta projektet!


Du är vår nya Bergman!!! Men en positiv och icke-despotisk en!!!


Älskar dig!!!

Ovido - Quiz & Flashcards