Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Hasse - 10 maj 2008 19:08

Det har varit en hektisk dag, upp med killarna och fixa innan vi skulle iväg till teaterfestivalen. Vi var där tidigt och kollade in allt. Jag som ordförande tillsammans med Stefan som är ansvarig på MAF invigde festivalen traditionsenligt. Marie hade eldslukar show som avslutning och det var spännande tyckte alla utom Morris som tyckte det var läskigt.


Det kom mycket folk och medan Lina startade upp med sin pjäs så gick jag, Beppe och Morris på dockteater. Dom satt som tända ljus och var superinne i föreställningen. Det var kul att se att dom tog det till sig och uppskattade det.


Efter en ordentlig fika så kollade vi Bobos och Bennes pjäs. Killarna höll koncentrationen runt 40 minuter i pjäsen. Dom hade dock show innan då dom hoppade, rullade och brottades innan själva pjäsen började.


Dom har ätit macka, kakor, tårta, mer kakor och bus hela dagen. Beppe vägrade nanna under hela dagen och däckade först på vägen hem i vagnen. Morris började nicka till de sista 200 metrarna i cykelsadeln så det var att lyfta ner honom och låta honom gå. In i badet för skitigare killar har jag sällan sett. Väckte Beppe som var skitsur och det tog en timme innan han piggnade till. Åt lite korv och mos till middag innan dom gick lös på myschips och Bilar-filmen.


Ska laga käk när Lina nattar killarna och sen ska jag haverera ner i soffan... lägger ut bilder från festivalen ikväll senare...

Ovido - Quiz & Flashcards