Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Hasse - 7 februari 2008 22:15

Torsdag och full fart mot helgen!

Har haft en späckad dag, lämnade pojkarna på dagis och järnet till jobb och kontrollera att det som vi gjorde remote funkade hos kund... det gjorde det och jag lade till rätt användare och rätt context så att dom kan göra sina dikteringar rätt in i systemet... Såg till att kunden skrev på att dom fått det dom beställt och så att vi kan fakturera... Gullade med kunden och såg till att dom var glada...


Tillbaka till kontoret för att fortsätta med arbetet och se till att allt flyter i de projekt som vi haft problem med... mycket mail och telefon... undrar vad min mobilräkning är per månad... den är gissningsvis grym och jag är glad att den inte är min egen...


Lina jobbade ikväll och Benne och Fina på teatern så det var jag och småkillarna själva hemma. Plockade upp dom på dagis och full fart hem för att laga pannkakor som käkades med våldsam fart! Pannkakorna toppades med några kex. Vi kollade lite bolibompa och Morris spelade lite Bamsespel med Beppe som ivrig påhejare!!!


In i sängen, Morris somnade som en sten efter lite välling medan Beppe som vanligt låg och sprallade, sjöng och ville bli gosad i sin säng... Klart han blev gosad... Morris gosades innan han somnade, han gillar att bli klappad på huvudet och hålla handen.


Har varit engagerad i Marcus Birros kamp mot Försäkringskassan och både aftonbladet och TV4 (ikväll) har tagit upp hur illa människor hamnar i kläm när FK har bestämt sig att färre ska få sjukpenning och hur man försöker snygga till talen... Det är intressant att följa hur Curt Malmborg, chefen på FK sitter och berättar om hur bra det går och hur mycket mindre sjuka vi är i landet medan man ser ohälsotalen bland människor ökar, BRIS är nerringda av barn som mår dåligt både hemma och i skolan... Man blir riktigt förbannad när man hör hur illa människor blir behandlade av myndigheterna idag och har du inte kraft att strida så blir du begravd... Vi behöver mer empati och känslomässig lyhördhet i samhället idag inte mer hårdhet och systematisk överkörning!

Ovido - Quiz & Flashcards