Alla inlägg den 23 februari 2008

Av Hasse - 23 februari 2008 20:52

Inget verkligt sensationellt har hänt idag... Vaknade som vanligt och upp med killarna och fixa välling, morgonbestyr, frukost först oss och Bobo, sen alla Bennes kompisar... Frukostbuffé á la hotell... Sen gick förmiddagen med bus, städning, fixning i största allmänhet. Lina fikade med kompis medan jag och småkillarna busade och fixade, beppe sov middag och lagom till han vaknade.


Lina och Morris bakade sockerkaka och havrekakor... mmmmummssss. Sen tog Lina sina pensionärspinnar och gick en promenad medan jag och killarna stack iväg och handlade blöjor och pommar samt lördagsgottis till killarna.


Trots planen för familjekväll så blev det nattgäster ikväll också, Fina har Matilda här och Benne har Philip. (Han kommer snart adressändra hit) Vi fick i oss ryggbiff, pommar, sallad och sås/mitt vitlökssmör, gott gott gott.


Vi får helt enkelt låsa in de stora barnen på varsitt rum med kompisar så kan vi ockupera sofforna och se en film och småhångla lite... mmmmm Får se om det blir film eller sista avsnittet av Heroes... Fan nu är vi ikapp USA och man får vänta till deras 3:e säsong börjar skit. Funderar på om vi ska se We own the night, ska vara bra... Har så mycket film vi inte har hunnit se ännu, blir inte så mycket tid i veckorna med jobb, familj, teater etc...


Imorgon söndag hoppas jag att det inte blåser så förbaskat, då ska vi iväg på lekplats och röja skiten ur småkillarna så dom sover gott inför arbets/dagisveckan.


Soliblick från ett blåsigt Malmö!

Ovido - Quiz & Flashcards