Alla inlägg den 17 januari 2008

Av Hasse - 17 januari 2008 23:42

kul nån försökte ta över vår router och koppling till vår operatör... upptäckte det rätt snabbt så då var det bara att reset router och lägga helt nya och mer komplicerade passwords att hacka... Tur att man inte är helt rudis när det gäller uppsättningar av routers, ska dock vässa säkerheten i den ett par steg till under helgen med lite mer filtreringar och brandväggen ska skruvas lite på...


Så det blev inget Heroes ikväll, tack så mycket era jävla kräk! Läs en bok, gå på gymmet, skaffa en flickvän/pojkvän, barn eller något annat mer tidskrävande så ni slipper fitta runt med andras nätverk och datorer era råttor...


Näe nu ska jag slösurfa en stund och se klart CSI Miami...

Av Hasse - 17 januari 2008 21:00

En dag mitt i livet, jobbade hemifrån i förmiddags för att ge Lina en chans till återhämtning, killarna är mer än vilda just nu... Vi drog till Maria Hage som är pojkarnas favoritlekplats, på vägen badade Beppe i vattenpölarna på vägen dit, Morris förmanade men tyckte att det var kul med baden... Full fart på lekplatsen, Linas kompis Linas man var där, han jobbar på en av förskolorna i närheten så det var kul, vi har aldrig träffats men bytt idéer på bloggen... Han verkar vara en bra kille även irl och vi bestämde att ta en middag med våra stora familjer så fort alla blivit friska... kan bli intressant!


Morris och Beppe röjde på lekplatsen och Beppe ansåg sig vara kung och muckade med 4-åringar, höll på att knuffa ner en kille från klätterställningen... muckade med killarna på dagiset som ligger i anslutning till lekplatsen och fick Morris att backa honom, muckade med jämnåriga från Mårtens dagis... resten av tiden gungade han... Morris klättrade, snurrade så han blev och käkade äppelbitar... Dom skrämde ankor på vägen och Beppe badade i ett par pölar till.


Hem lämna över till Lina som gjorde pannkakor och iväg på möte i Danmark, det var ett mycket bra möte med en kund som jag redan arbetar med ett annat projekt för. Vi fick briljera med våra kunskaper i radiologiworkflow och dom var tacksamma för våra idéer och input till hur dom kan effektivisera sin verksamhet. Kul att dom lyssnade mer på oss än på konkurrenten vars system dom köpt och ska integrera med vårt.


Hem igen, mat och städning efter de små djuren som strött hoppgrodor, bilar, djur, böcker och lite annat... kvällsläsning med Morris och mysstund medan Lina nattade Beppe. Ska kolla lite mer Heroes ikväll, skönt att man laddat ner nästa säsong för jag vill inte vänta till i höst.


Till jobbet i tidigt imorgon bitti för att göra klart alla dokument för överlämnandet till vår serviceorganisation... ska bli skönt att lämna detta projektet och fokusera på de kommande.


Näe nu blir det inte mer ikväll tror jag...

puss å hund 

Ovido - Quiz & Flashcards