Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Hasse - 20 januari 2008 20:42

Efter en ganska bra dag idag med killarna, Morris har bara varit lite småtaskig mot Beppe i omgångar så sket sig det ikväll, Morris käkade sin kvällsyoughurt med cherioos och skulle bara lämna boken i vardagsrummet så kaskadkräks han... Full kalabalik så klart, Lina har första dagen i skolan imorgon och jag har SM i telefonkonferenser... Blir till att stanna hemma och försöka lösa det bäst det går...


Var ute 2 timmar med killarna på sagolekplatsen och stoppade på tåglekplatsen när vi invigde den nyfixade bron vid Casinot i Malmö... käkade äpple och päronbitar och knallade sakta genom parken hem för att laga mat. Lina var på pedagogmöte så det var bara vi och Fina, Benne och Nigel hemma... När Beppe somnat kollade vi på film och mös i soffan... skönt! Full fart när Beppe vaknat och hela eftermiddagen fram till mat.


Benne och Nigel är på cup, mycket märkligt att lägga en cup för 13 åringar en söndag kväll. Det är inte världen smartaste med tanke på att dom har skola på måndag morgon... Hoppas dom vinner!


Näe nu ska jag slöa, se teve och äta äppelkaka och hoppas att Morris kryar på sig från kräkningarna!

soliblick

Av Hasse - 20 januari 2008 00:07

Så var det sen lördag igen, har just kollat American History X med Fina, Benne och vårt bonusbarn Nigel... De har aldrig sett den innan och är av både min och Linas favvofilmer. Edward Norton är fullständigt lysande som omvänd nazist!


Har som vanligt haft en fullfartsdag, upp med killarna vid 7 och välling, Bolibompa och lagom med bus och mys... frukost med delar av familjen och Bobo, städ och fix, iväg med killarna till Maxi och handla mer fläskfilé, bra pris, vet att det är risky med ICA men dom är noggranna här och har satt upp skyltar... hem, nanna beppe, vänta på att Lina kom hem från gymet. Jag och Morris mös i fåtöljen med Boog och Elliot till Linas förtret.


Mellis till Morris och nyvaknad Beppe och sen ut på stan, in i butiker, ut ur butiker... Morris och Beppe var alla turisters foto-objekt i sina regnbågsoveraller... Beppe valde en ful hund med rosa boxhandskar och Morris en T-rex T-shirt på Åhléns totalkostnad 47.50 kr.


Hem till middag med alla inkl Bobo, fläskfile, pommar, sås, sallad och grönsaker... Nattning av Beppe tog cirkus 1 timme, nytt rekord på sistone... somnade nog i slutet av processen... ganska fysiskt jobb att få honom att somna...


Nåja snart säng för det blir en fullfartsdag imorgon med eftersom Lina ska iväg och ha teatermöte så jag sticker nog ut med killarna på lekplats på förmiddagen, vet inte riktigt var vi ska ännu men det löser sig nog...

Ovido - Quiz & Flashcards