Alla inlägg den 15 april 2008

Av Hasse - 15 april 2008 20:43

Blev en lång måndag... Upp vid 6, käka, vällinga killarna, klä mig och iväg till tåget för transport till Kastrup och flyg till Stockholm för möte med europachefen för en genomgång av vår nya organisation och chef. Bolaget jag jobbar för är mycket komplext och gigantiskt stort även om vår lilla del i Norden är 20 pers som driver jätteprojekt. Det är fascinerande vad ett så litet team kan åstadkomma med lite backup från Europa och USA när det gäller teknik och specialkunskaper som man inte kan vidhålla i en liten region. Jag jobbar verkligen med duktiga, smarta och kreativa människor. Vi är 3 projektledare som ansvarar för alla projekt i hela norden...


Det blev workshops och en special séjour med vår HR-chef för att gå igenom vad visste, ville veta, ansåg vara viktigt hos en chef utan att han var närvarande och sen gick dom igenom det och han svarade på alla de frågor och önskningar vi hade. Skitbra system.


Sen var det incheckning på hotellet i Solna Centrum, det var ju derby mellan Bajen och AIK så ingen gick ut från hotellet frivilligt och vi käkade och drack och snackade fram till 2 inatt... Då stängde baren och alla kollapsade ner i säng... Jag skulle ju upp kl 0600 och käka frukost och flyga hem igen... Var en smula slagen på vägen hem men det får man ta... Var tillbaka i Malmö strax innan lunch och har ägnat eftermiddagen att jobba, städa, hämtat pojkarna och iväg och fixa ny medicin till Beppe, glasögonfix för Morris och hem och laga middag, tisdagmiddag - Spagetti och köttfärssås!


Natta killarna eftersom Lina var på teatern, dom somnade fort utan strul och jag avslutade med att städa av resten av lägenheten och nyss kom Lina och Benne hem från teatern!


Ska kolla House och jobba lite från soffan, har lite läsning att ta igen!

Ovido - Quiz & Flashcards