Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Hasse - 9 mars 2008 21:23

Fortfarande fullständigt slut men mår en smula bättre ikväll en tidigare idag, har tänkt positiva tankar eller iaf försökt... Läste Marcus Birros blogg under dagen och kände att jag ska iaf försöka känna mig piggare genom att tänka allt som är positivt i livet... Ibland är tempot helt enkelt för högt med ingen rast-vila som man behöver. Konstant högsta fart framåt och det är inte så bra faktiskt framförallt med min sjukdom. Ska lägga mig om en stund, ska bara ta en dusch och raka mig inför morgondagen, möten, telefonkonferenser och annat mög som det är när det är måndag.


Läste ett inlägg i Linas blogg av en av de som borde läsa min idiot-blogg!!! I vår familj har vi inte ett räknesystem om vem som gör vad, vi har inget schema som säger att om jag gör tvätten så moppar du golven och framförallt ingen intern tävling om vem som gör vad. Den som hinner eller har orken för stunden gör det som behöver göras! Det är jämställdhet! Jag är dessutom ruskigt bra på att röja av men inte alls så särskilt bra på att finstäda... suger faktiskt på det! Jag älskar att gå på lekplatser och eftersom Lina har teater på helgerna och då faller det sig naturligt att jag är ute och rastar pojkarna!


Jag är fascinerad över småaktigheten hos så många människor som skriver saker av dumhet eller illvilja. Dessa människor borde läsa mer av Marcus Birro för att lära sig!

Av Hasse - 9 mars 2008 14:01

Trött, slut, vill inte mer, dignar under bördan av en det eviga racet. Ska lägga mig tidigt ikväll för att orka den här veckan eller en dag i taget iaf. Fick iaf tag på ett par nya jeans idag, alltid nåt.


Jag är ju så dum så jag borde inte vara här så icke-stöttande och översittaraktig...

Ovido - Quiz & Flashcards