Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Hasse - 11 mars 2008 23:22

Jag har inte gjort nästan ett enda dugg ikväll, lagat middag, hängt tvätt, suttit på arselt i min fåtölj och sett på teve, lekt med datorn, slappat och gjort ingenting i största allmänhet. Sköönt... Ska lägga mig snart, ska köra tur och retur Odense imorgon igen, 40 mil tur och retur... bra för tjänstebilsbeskattningen! HA!


Näe nu vill jag sova, trött, ska upp imorgon igen sägs det!

Av Hasse - 11 mars 2008 20:10

Stack i vild panik iväg, senare än jag tänkt mig, mot kastrup för att plocka upp kollegan. Vi skulle ner till kundmöte i Odense så vi stod på ordentligt tills vi kom till Slagelse, där var det tvärstopp! Tankbil som brann, tog en timme att ta sig 2 km... suck! Hela mötesplanen gick åt h-e... massa möten, ingen lunch och järnet hem igen, tog rygg på en ambulans från stora bältbron och hela vägen till Köpenhamn... utmärkt vägröjare... haha


Hem till Lina och killarna, Lina drog till teatern och jag och killarna busade i sängen, jag fixade käk, såg bolibompa, myste, busade, städade så gott det gick... Morris ringde Bobo så hon kunde komma och bygga pussel och spela dino-memo! Förberedde middag till oss stora. Kyckling med klyftpotatis, morötter och lök i ugn, gott! städade av det sista med Fina som kom hem för en stund sen, Benne kom också just hem efter att ha ätit middag med kompis. Ska filma om Fina ikväll så vi kan få klart filmen till pjäsen, premier vägrade att ta 16:9 formatet så hon såg ut som Annika Jankell i nyllet... Inte bra. Vi får speeda henne på coca-cola så hon ser pigg ut!


Näe nu ska jag steka kycklingen!

Ovido - Quiz & Flashcards