Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Hasse - 12 mars 2008 22:30

Lina berättade just den saga som de ska gestalta tillsammans med förskolebarnen i projektet de har i skolan och jag får ju säga att den var hysteriskt rolig och totalt sjuk... Som om någon gått på syra länge... Den är en sammanflätning av barnens egna sagor som dom berättat och den ska ageras till... Tur att Lina ska filma imorgon för jag kommer ligga dubbel när jag ser den har jag en känsla av... Må de ha extremt roligt imorgon och jag ser fram mot att se den på tv imorgon!

Av Hasse - 12 mars 2008 21:38

Full fart framåt, har kört 80 mil de senaste 2 dagarna tur och retur Odense för kundmöten, telefon har glött mellan mötena och i bilen för att hantera alla mina 6 projekt som ska rensas och stängas. Det är ett evigt meck att få alla pusselbitar att passa in och kollegor över hela världen ska leverera sina delar. Ska ha en viktig testuppgraderig av vårt pacs-system imorgon. Skulle ha gjorts v5 men vårt engineering team strulade till allt och först idag fick vi skivorna och installationskit... Ska till Stavanger på söndag kväll för att följa upp och stänga ett projekt som vi gör en uppgradering av på lördag. Så måndagen blir ytterligare en dag på sjukhus men nu i Norge. Hem igen måndag sen blir det möte i Odense tisdag och Roskilde onsdag. Torsdag kommer jag inte att jobba!


Skulle ha filmat om Fina ikväll men det får bli till helgen istället ser på Lost och äter i soffan. Blev tacos och Linas mycket goda guacamole...


Killarna fick lite spel som bobo lånat till dom några bra, några lite mindre bra. Ett av spelen gillade både Morris och Beppe extra mycket, både alfabete, siffror, djur och färger.


Lost är skumt men intressant, man får mer kunskap om ön och folket som försöker rädda eller utforska... vem vet...


Min tur att lämna killarna imorgon och sen järnet via kontoret till Roskilde och uppgradering. Ska ha lite telekonfar men bara 2 imorgon... Telenor gråter haha!


Nu ska jag se nyheterna och sova lite

Ovido - Quiz & Flashcards