Alla inlägg den 23 mars 2008

Av Hasse - 23 mars 2008 13:02

Påskdag och strålande sol!!! Vaknade som vanligt tidigt med killarna och nu har även jag lyckats sträcka till ryggen... mutter mutter... men jag är mer rörlig än Lina iaf. Käkade frukost och drog ut med killarna till sagolekplatsen, fick ett par riktigt bra bilder som jag ska publicera sen! Lina stack till gymmet för att försöka mjuka upp ryggen.


Killarna var sjövilda på lekplatsen! Dom sprang dit, sprang, klättrade, grävde, hoppade, åkte rutschkana, sprang och sprang hela vägen hem!

Mamma lagar currykyckling och bobo kom med påsk present till killarna, varsin Fåret Shaun film så nu springer Beppe och Morris omkring och bräker som får i vardagsrummet...


Whooooaaa nu ska vi snart äta lunch och Beppe ska nanna!

Av Hasse - 23 mars 2008 00:23

Trots Lina rygg så har vi haft en skön kväll. Middag med de stora barnen, Bobo och F som flyttat in ikväll. Stora biffar, pommar, sallad och paprika (Det sista var inte bra för Linas galla!!!). Vi käkade och flyttade sen ut i vardagsrummet allihop och såg en mycket bra film, The Bucket List med Morgan Freeman och Jack Nicholson som döende cancerpatienter på en field trip. Skön kväll!!!


Småkillarna har varit på en socker speed trip big time, påskgodis är farligt!

Dom for runt som stormvindar i lägenheten och röjde i största allmänhet Det är intressant att se hur dom reagerar på socker och andra saker. Dom är underbara att ha runt omkring sig och se dom växa upp och utvecklas. Morris den lilla professorn, Beppe det lilla krutpaketet. Idag drog han, med en hand, Morris som låg på ett lakan runt lägenheten!


Fina är harmonisk som få med sin nya pojkvän E, hon har varit borta större delen av veckan med E och med sina kompisar. Benne har varit med sina kompisar och idag så var N och F här och F blev som sagt kvar för natten. Han somnade under filmen på madrassen som han och benne delade på.


Nu är det nanna time, Beppe och Morris lär vakna tidigt som vanligt!


Ska stoppa om min sjukling så hon kan sova så gott det går, hoppas gallproblemet går över snarast! Puss på dig min älskling!

Ovido - Quiz & Flashcards