Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Hasse - 15 mars 2008 22:25

Myskvällen blev helt havererad på grund av en mycket dryg Benne... Sabbade hela vår kväll med sitt sätt, inte så nöjd med hur han behandlade varken Lina, mig eller sin kompis F... Det finns dagar man känner för att ägna sig åt nannymetoder... Benne kommer få en väldigt jobbig vår om han tänker fortsätta umgås med en kompis som varken jag eller Lina är så förtjusta i... Att komma hem med den attityden han hade efter att ha sovit borta ett dygn kommer att ge honom mycket problem kan jag säga. Vi beter oss inte på det sättet mot varandra, vi bryr oss om varandra och hjälper och stöttar. Jag accepterar inte ett drygt beteende mot någon om personen inte betett sig mycket illa och oförskämt.

Av Hasse - 15 mars 2008 18:16

Slö lördagVi har en långsam lördag idag, sååå skööönt. Killarna vaknade tidigt, innan Bolibompa så vi kollade lite film, gjorde välling och mös i soffan!

Väckte Lina som skulle iväg till teatern och ha sin barngrupp, Morris var ruskigt stirrig och vi stack ut på stan för att handla nya nappar, låsa upp Finas telefon, fixa en ny laddare till min telefon, handla princessbakelser till eftermiddagsfikat. Vi knallade runt på stan i nästan 2 timmar, guidade en engelsman till Hansa, lekte på lekplatsen utanför Caroli. Killarna röjde runt inne på ThePhonehouse medan jag fixade en laddare... vidare till Ambrosia för att köpa Princessbakelserna, där införskaffades dessutom varsin bulle till oss att mumsa på medan vi knallade på stan. 

Hem igen, Lina kom från teatern och nannade Beppe. Morris kompis Jackringde och ville leka så han exporterades ett par kvarter bort och återhämtades av oss alla vid 4! Ut på stan en sväng igen, middag på McDonalds för killarna som var hungriga. Morris var överspeedad efter lek och godis hos Jack… Han käkade som en häst!

Till Gottelisa för lördagsgodis, man får ha björnkoll när man är där… Beppe smiter gärna och plockar i alla lådorna om man inte vaktar honom som en hök… Morris fyller godis för en halv förmögenhet om man inte är med honom också… spännande när man går själv!

Fina var hemma när vi kom och vi hade halv ungdomsgård i vardagsrummet och nu är hon äntligen utrustad med mobil och är på bio med kompisarna! Filmade äntligen Fina för teatern så ikväll blir det redigering!

Soliblick från ett vårigt Malmö där buskarna grönskar och rododendron knoppar!

Ovido - Quiz & Flashcards